top of page

Hartschat voor jou

liefde

Ontdek jouw hartschat

Krijg inzicht in je persoonlijkheid, drijfveren en talenten

We helpen je met het opnieuw in verbinding komen met jezelf. Meer compassie te voelen voor jezelf en anderen. Wat is je persoonlijkheidsstijl en hoe reageer je vanuit die stijl op situaties en naar anderen? Wat zijn je drijfveren, talenten en verlangens, maar ook je schaduwkanten. Wanneer je meer inzicht hebt hierin, kun je je gaan losmaken van je aangeleerde persoonlijkheidsstijl en meer vanuit je hart gaan leven in harmonie met jezelf en anderen. 

Je hart als innerlijk kompas

Leer luisteren naar je hart als innerlijke raadgever

Wanneer je weet wat belangrijk voor je is, kun je stapje voor stapje de weg volgen die jouw hart je ingeeft. 

Voeding voor je hart

Zorg goed voor je hart

Om goed naar je hart te kunnen luisteren is het belangrijk dat je er goed voor zorgt. Wat heeft jouw hart nodig op het gebied van voeding, ontspanning, slaap en liefde? 

Aanbod

01

Vitaliteitscoaching 

Aan de hand van alle levensgebieden gaan we op ontdekking waar de kansen en knelpunten liggen op het gebied van jouw vitaliteit. Vanuit jouw eigen kennis en ervaring ga je ontdekken in welk gebied van je leven je iets wilt veranderen. 

03

Leefstijlcoaching 

Wil jij gezonder leven en iets veranderen aan je leefstijl? Met behulp van leefstijlcoaching ga je ontdekken welke stap(pen) jij wilt zetten om gezonder te leven. 

02

Enneagramcoaching

Ga op onderzoek uit en ontdek welk persoonlijkheidstype van het Enneagram het beste bij je past. Als je weet door welke bril je de wereld in kijkt en welke sterke punten en valkuilen daarbij horen, kun je ervan loskomen en een vrijer leven leiden met meer voldoening en fijnere relaties. 

bottom of page