top of page

Hartschat voor organisaties

Turquoise hart.png

Hartschat helpt organisaties om vitaler te worden. Gezonde en gemotiveerde medewerkers dragen bij aan het succes van de organisatie. Met een vitalogische, amplitieve blik kan Hartschat ondersteunen op zowel medewerker-, team- als organisatieniveau. 

Ons aanbod

01

Vitalogisch coaching

Wil je investeren in de vitale ontwikkeling van je medewerkers, dan kun je bij Hartschat terecht voor Vitalogische coaching. Dit is een holistische manier van coachen waarbij alle levensgebieden aan bod komen. 

03

Vitaliteitsadvies

Wil je dat de organisatie in zijn geheel vitaler wordt, dan kan Hartschat je helpen om te onderzoeken waar de organisatie nu staat op het gebied van vitaliteit en adviseren op welke manier dit verbeterd kan worden. 

02

Vitaliteitsmanagement

Wil je op teamniveau werken aan het verbeteren van de energie, dan kan Hartschat je helpen om te onderzoeken hoe de energie beter gaat stromen. Hierbij streven we naar amplitie (welbevinden en optimaal functioneren van alle medewerkers) en gaan we uit van de positieve organisatiepsychologie. 

04

Leefstijlcoaching

Wil je medewerkers helpen met duurzame gedragsverandering op het gebied van gezonde leefstijl, dan kun je bij Hartschat terecht voor coaching vanuit de vitalogische benadering 

bottom of page